Hangzhou 6.2 - 9.2.2006

Vanhus West Lakella

     
Kiinalainen leija

     
Auringonlasku West Lakella

     
Kiinan herkkuja

     

Päivä 5: Shanghai - Hangzhou
Eilen piti sitten käydä tutustumassa paikalliseen yöelämään kolmen samassa hostellissa asuvan britin kanssa. Myöhäisestä heräämisestä huolimatta selvisin kuitenkin asemalle puoli kahdeksi. Paikallinen junaan nousemistyyli oli sitä vanhaa tuttua eli kauheaa vääntämistä, kun kaikki yrittivät päästä kyytiin yhtäaikaa. Perillä Hangzhoussa oli jo pimeää ja kun eilinenkin vielä vähän hikoilututti, rajoitin illan aktiviteetit ruokailemiseen.

Päivä 6: Hangzhou
Aamulla kävin virkeänä tutustumaan Hangzhoun antimiin. Pyörin ensin hetken keskustassa etsimässä valuutanvaihto pistettä, ennenkuin suuntasin paikan ykkösnähtävyydelle: West Lake nimiselle järvelle. Tämä paikka on yksi suosituimpia kiinalaisten matkakohteita ja mikäpä siinä, mukavia puutarhojen reunustamia kävelyreittejä risteilee ympäri järven ja siellä täällä muutamat temppelit tarjoavat lisää ihmeteltävää. 22 miljoonan paikallisen väittävät täällä vierailevan vuosittain...

Päivä 7: Hangzhou
Eilen tuli tallusteltua sen verran, että sain kehitettyä rakon varpaaseen. Joten päätin tänään vuokrata fillarin ja tutustua kaupunkiin pyörän selästä. Päivä kului leppoisasti, kunnes hiukan ennen vuokra-ajan loppumista huomasin olevani eksyksissä. Puolen tunnin ympyränajamisen jälkeen löysin kuitenkin itseni kartalta ja sain pyörän palautettua ilman myöhästymismaksua.

Päivä 8: Hangzhou - Xiamen
Olin ostanut lipun ns. hard sleeper - luokkaan joka oli tuttu jo neljän vuoden takaa Pekingin ja Xianin väliltä, mutta tuntui aivan kuin peti olisi mystisesti kaventunut viime kerrasta (vai olisiko mahdollisesti mies leventynyt?) Ohjelmassa ei loikoilun ja satunnaisten maisemien ihmettelyn lisäksi muuta tänä päivänä ollutkaan.


    

REPPUMATKAT

Shanghai | Etusivu | Xiamen