Bangkok 21.7 - 26.7.2006

Nepalin tytöt

     
Khao San Road

     
MBK ostoskeskus

     
Vanhaa Bangkokia

     
Pitkähäntä vene

     
Wat Pho temppeli

     
Katukeittiö Bangkokissa

     

Päivä 1: Kathmandu - Bangkok
Thai airwaysilla palvelu pelasi. Eräs ystäväni ylisti kerran yhtiön lentoemojen ulkonäköä ja eihän tuo ihan väärässä ollut, sirpsakoita tyttöjä olivat. Lentokenttäbussissa viereen istahti 63-vuotias ikihippi jonka muistelot 70-luvun kaakkois-aasiasta viihdyttivät koko matkan kaupunkiin. Kello kävi jo yhdeksää, joten huoneen löytämisessä oli hiukan ongelmia, mutta lopulta parkkeerasin rinkkani tyypilliseen Khao San road läävän, saa kelvata yhden yön.

Päivä 2: Bangkok
Kiertelin aamupäivän ympäri Banglamphua yrittäen etsiä siistiä ja halpaa yhden hengen huonetta, mutta turhaan. Olin kuvitellut, että täällä olisi low season, mutta joka paikka oli kuin ammuttu täyteen ihmisiä? Päätin sitten jäädä nykyiseen guesthouseen... Iltapäivällä hyppäsin pikaveneeseen ja suuntasin tutustumaan kaupunkiin. Käveleskelin koko päivän ympäri keskustaa ja illalla oli ns. veto pois.

Päivä 3: Bangkok
Päivän kohde oli Chatuchakin viikonloppumarkkinat, jossa paikalla on tuhansia kojuja jotka myyvät kaikkea tarantelloista teekippoihin. Pääsin matkalla sinne testaamaan myös skytrainia. Miellyttävä, joskin hiukan tyyris tapa matkustaa. Perillä olisi löytynyt hienot buutsit, mutta rinkka ei ota enää enempää rojua sisuksiinsa. Päivä oli taas tappavan kuuma, joten illalla olisi ottanut oluen paikalta, mutta täällä on vaalien takia alkoholin myyntikielto päällä?

Päivä 4: Bangkok
Vaikkei nyt Kiinaan varsinaisesti ikävä ollutkaan, päätin käydä tänään tarkistamassa paikallisen Chinatownin. Kiinalaisethan täältä eivät kesken lopu ja alue olikin melko laaja. Olo vaan oli hiukan heikohko ja palasinkin melko pian hotellille huilailemaan. Illalla heitin passini erääseen matkatoimistoon, joka hankkii puolestani Laosin viisumin. Ja hinta riippui siitä, mistä maasta olet kotoisin? Prkl, hurritkin olisivat päässeet halvemmalla...

Päivä 5: Bangkok
Aamu lähti hiukan laiskasti käyntiin ja Bangkok Postia lueskellessa vierähtikin melkein pari tuntia. Täällä on vallalla outo kuningaskultti ja joka päivä saa etusivulta lukea tuoreimmat kunkku-uutiset, oli sitä uutisoitavaa tai ei, tyyliin, eilen kuninkaalla toimi hyvin vatsa ja hän kävi päiväkävelyllä. Kävin iltapäivällä tutustumassa Wat Pho:hon. Kummallista kitschiä ovat nämä Thaitemppelit, eikä muutenkaan Jokhangin jälkeen mikään buddhalaistemppeli tunnu enää miltään.

Päivä 6: Bangkok
Patpongihan täältä on vielä näkemättä. Chillailin koko päivän ja suunnistin illalla tuohon pahamaineiseen synninpesään. Luulin ensin olevani väärässä paikassa kun paikalla oli valtava piraattitori ja lapsiperheitä ostoksilla, mutta pian nuo "menuuta" esittelevät toutit haistoivat poikamiehen ja huomasin istuvani ylihintainen olut nokkani edessä äimistelemässä liveshowta. *köh*... oikein lahjakkaita tyttöjä olivat, mutta kuka hitto haluaa panna naista joka vetää röökiä alapään kautta?


    

REPPUMATKAT

Etusivu | Ayutthaya & Sukhothai