Pushkar 27.1 - 30.1.2004

Kolmannen luokan juna

     
Auringonlasku Pushkarissa

     
Täysi-ikäistymis juhlallisuudet Pushkarissa

     
Pushkar lake

     

Päivä 7: Jaipur - Pushkar
Suuntasin herättyäni asemalle ja hyppäsin ensimmäiseen Ajmeriin menevään junaan, joka sattui olemaan paikallisjuna. No, pääsinpähän kokemaan 3.luokan matkantekoa. Kolme tuntia alkoi olla siinä rajoilla, miten kauan niillä kovilla penkeillä viitsi istua. Loppumatka Pushkariin mentiin bussilla yli kukkuloiden ja meinasi alkaa jo pelottamaan kun kuski painoi menemään mutkaista alamäkeä vapaavaihteella jarrut välillä kirkuen.

Päivä 8: Pushkar
Eilen valitsemani hotelli osoittautui surkeaksi paikaksi: pesukone jyskytti viereisessä huoneessa, lakanat oli paskaiset ja paikka täynnä yökaudet huutavia Israelilaisia. Siirsin kamat uuteen majapaikkaan ja syöksyin tutustumaan kaupunkiin. Tai kylähän tämä oikeastaan on, ei mitään sen suurempaa nähtävää, mutta mukava ilmapiiri jossa tällainen wanna-be hippikin viihtyy.

Päivä 9: Pushkar
Olin jo ehtinyt ostaa bussilipun Udaipuriin täksi päiväksi, mutta päätin lykätä lähtöä huomiseen. Lippukaan ei maksanut kuin kolme euroa, joten mitäpä tuosta murehtimaan. Elämä hymyili: hotellin vieressä oli buffet ravintola jossa aamiainen, lounas ja illallinen maksoivat jokainen 90 senttiä.

Päivä 10: Pushkar
Intia on kaiken kaikkiaan meluinen paikka, mutta täällä Pushkarissa melusaasteesta pääsee hetkeksi eroon kun jatkuvasti töötäileviä autoja ei kapeille kaduille mahdu. Mutta eipä tämä täydellinen paratiisi ole: Kaupunki on hinduille pyhä eikä lihaa ja alkoholia suvaita. Nuo sattuvat olemaan juuri ne oman uskontoni pyhät sakramentit, joten piti lopulta lähteä etenemään.


    

REPPUMATKAT

Delhi & Jaipur | Etusivu | Udaipur